VEO organiseert Netwerkbijeenkomst

Kom ook naar Fort Altena op 14 juni 2023

Dinsdag 14 juni 2023 organiseert VEO een Netwerkbijeenkomst in Fort Altena (Tol 8 te Werkendam). Het moment voor opsporingsbedrijven, overheden, adviseurs en andere betrokkenen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over ontwikkelingen binnen het OO-werkveld. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken en kennis en informatie uit te wisselen.

De onderwerpen van de zes interactieve parallelsessies.

 

Naast een plenair deel zijn er diverse parellelsessies over praktische thema's die spelen in het OOO-werkveld. Er is volop ruimte om te netwerken en kennis op te doen tijdens deze verschillende interactieve parallelsessies, waarin we met elkaar in gesprek gaan over de volgende onderwerpen:
1. Resultaten praktijktest detectieapparatuur OO
2. Rollen, taken en bevoegdheden in de Nederlandse OO-werkveld
3. De praktijk van Vooronderzoek, Risicoanalyse en Opsporing van OO
4. Samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer
5. Mogelijkheden van gemeentelijk OO-beleid binnen de Omgevingswet
6. Update Certificatieschema's CS-OOO en CS-VROO

Uitleg van het onderzoek naar Ontplofbare Oorlogsresten door Tavela.

 

Tijdens de netwerkdag zal Bert Lambers van Tavela uitleg geven over de aanpak en de uitvoering van onderzoek naar OO. Kortom: 'Wat komt er allemaal bij kijken?' en 'Hoe verhoudt zich dat binnen uw project?'.

In de praktijk merken wij als Tavela dat de kennis van dit onderwerp te weinig is om een efficiënte uitvoering te garanderen. Dat betekent dat daardoor vaak onnodige en hogere kosten gemaakt worden. Wij kijken samen met u altijd eerst: 'Wat hoeven we niet te doen?' en 'Hoe pakken we uw project zo efficiënt mogelijk aan?'.

Steeds vaker worden we door bedrijven gevraagd om hierover een presentatie te houden. Dat doen we uiteraard graag, want we willen onze kennis graag met u delen! Laatst waren we te gast bij Aannemingsmaatschappij Van Gelder.

Een meerwaarde voor de medewerkers van uw bedrijf!

We komen graag bij u op locatie uitleg geven over de aanpak en de uitvoering van onderzoek naar OO.
Het heeft echt een meerwaarde voor uw medewerkers. Als u een specifiek project heeft kunnen we daar zelfs gerichte uitleg over geven. Neem contact met ons op dan plannen we met u een afspraak in.
Bel: 038 - 785 49 18 of mail.

Wilt u meer informatie over wat wij doen?

 

Wilt u een Vooronderzoek OO  of een RisicoAnalyse OO laten uitvoeren?
Heeft u detectie- en/of benaderwerkzaamheden?
Of wilt u gebruikmaken van ons specialisme van het begeleiden van graafwerkzaamheden?
Stuur uw email naar: info@tavela.nl of neem meteen telefonisch contact op