Twee opdrachten voor Tavela op bijzondere OO-locaties!

Waterleidingbedrijf PWN

In opdracht van Waterleidingbedrijf PWN gaan we een detectieonderzoek uitvoeren in de duinen nabij Castricum aan Zee. PWN gaat daar de zeereep weer activeren. Dat wil zeggen dat ze deze weer in verstuiving gaan brengen door ruimte te geven aan dynamiek. De huidige strakke zanddijk zeereep wordt opengemaakt door er kerven in te maken. Tevens worden er parabolen opengemaakt en stuifkuilen gerealiseerd.

Tavela gaat hier oppervlakte detectie uitvoeren. Daarna zullen we ook de verdachte objecten benaderen en de graafwerkzaamheden begeleiden. Zie afbeelding hieronder.

Voorbereidingen voor de Infra Relatiedagen 2024 in Hardenberg

 

Op 6, 7 & 8 februari nemen wij weer deel aan de Infra Relatiedagen 2024; hét kennis- en netwerkmoment voor de gehele infra branche in Nederland. Via de post proberen we zoveel mogelijk geïnteresseerde relaties een uitnodiging te sturen voor deze gezellige beurs die zich heeft ontwikkeld tot het kloppend hart van de infra-community in Noordoost Nederland.

Is uw adres gewijzigd of wilt u een gepersonaliseerde uitnodiging, laat het weten via de mail.

Wilt u meer informatie over wat wij doen?

 

Wilt u een Vooronderzoek OO  of een RisicoAnalyse OO laten uitvoeren?
Heeft u detectie- en/of benaderwerkzaamheden?
Of wilt u gebruikmaken van ons specialisme van het begeleiden van graafwerkzaamheden?

Aannemersbedrijf Netjes Kampen

 

In opdracht van Aannemersbedrijf Netjes Kampen gaan we een detectieonderzoek uitvoeren op het defensieterrein nabij Havelte. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bevond zich in dit gebied een Duits militair vliegveld. Dit vliegveld is meermaals door de geallieerden intensief gebombardeerd. Met regelmaat wordt er nog afwerpmunitie in het gebied aangetroffen.

Onze opdrachtgever gaat in dit gebied natuurherstelwerkzaamheden uitvoeren. Dat houdt onder meer in dat er sloten gedempt worden, er wordt geplagd en er worden veel stobben gerooid.