Na een welverdiende zomervakantie gaan wij weer uitgerust en volop aan de slag!

Veilig, vakkundig en voortvarend!

De zomervakantie is voorbij. Ook onze medewerkers hebben genoten van een welverdiende vakantie. Uitgerust staan we weer helemaal paraat. Met in het vooruitzicht nog een paar heerlijke zomerse dagen, wordt er bij Tavela dus alweer hard gewerkt. U kunt ons onder andere tegen komen op de navolgende projecten, waar we 'veilig, vakkundig en voortvarend' bezig zijn. Graag tot ziens!

We zijn aan de slag voor Schagen Infra B.V. in Deventer

 

Onze opdrachtgever is daar bezig met het herinrichten van  'de Tuinen van Zandweerd'. In dit project worden bestaande vijvers voorzien van nieuwe beschoeiingen en natuurlijke oevers. Tevens worden sommige vijvers onder andere contouren opnieuw ontgraven. Na het uitvoeren van oppervlakte detectie bleken delen van het gebied verstoord te zijn. Op deze delen wordt het graafwerk begeleid middels laagsgewijze detectie.

Zie bovenstaande afbeelding.

Wilt u meer informatie over wat wij doen?

 

Wilt u een Vooronderzoek OO  of een RisicoAnalyse OO laten uitvoeren?
Heeft u detectie- en/of benaderwerkzaamheden?
Of wilt u gebruikmaken van ons specialisme van het begeleiden van graafwerkzaamheden?

Voor MVOI B.V. mogen we werken in Hansweert

 

Onze opdrachtgever is daar voor Evides bezig met het leggen van een drinkwatertransportleiding. Door REASeuro is het tracé gedetecteerd en het gehele tracé is als verstoord gebied gerapporteerd. In de aanbestedingsfase had Tavela de meest economisch voordelige aanbieding uitgebracht aan MVOI B.V. voor het begeleiden van de graafwerkzaamheden.
Nadat de teelaarde was verwijderd heeft Tavela toch nog een oppervlakte detectie uitgevoerd. Dit om zeker te weten dat de verstoringen niet in de teelaarde zouden zitten. Enkele kleine stukjes konden zo alsnog worden vrijgegeven. Voor onze opdrachtgever een kostenreductie. Op de rest van de verstoorde gebieden wordt het graafwerk begeleid middels laagsgewijze detectie.

Voor N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland werken we in Castricum

 

Onze opdrachtgever gaat In dit gebied het nodigde grondverzet uitvoeren. Kerven worden 2 meter diep uitgegraven, parabolen tot 1 meter diep en de overige locaties een halve meter diep. Daartussen komen diverse platenbanen te liggen om het zand te kunnen transporteren. Tavela gaat hier oppervlakte detectie uitvoeren. Daarna zullen we ook de verdachte objecten benaderen. Zie afbeelding hieronder.