Fijne Feestdagen voor iedereen!

Zeer gewaardeerde relatie,

Het jaar 2022 loopt ten einde. TAVELA heeft zich in het afgelopen jaar opnieuw verder kunnen uitbouwen en ontwikkelen. Daar zijn we heel tevreden over en u als opdrachtgever dankbaar voor!

 

Het aantal opdrachtgevers is weer toegenomen. Onze organisatie is dan ook gegroeid. Gelukkig hebben we hiervoor ook de nodige deskundige medewerkers verworven. Daarnaast hebben we flink geïnvesteerd in onze apparatuur. Onze detectie mogelijkheden zijn uitgebreid. Hierdoor zijn we meer efficiënt in het onderzoeken van kleine en grote opsporingsgebieden. Voor u betekent dat heel concreet: Kostenreductie! Onze organisatie is laagdrempelig en werkt met korte lijnen. In het komende jaar zetten wij deze lijn onverminderd voort. Daarbij bent én blijft u als opdrachtgever onmisbaar! Graag spreken we dan ook de wens uit, dat we u opnieuw mogen begroeten in 2023.

 

We wensen u allen een heel fijn en goed Kerstfeest toe. Voor het Nieuwe Jaar hopen we dat het u mag brengen wat u ervan hoopt en verwacht. Namens heel TAVELA een heel gezond, gelukkig en goed nieuwjaar toegewenst. Zowel zakelijk, maar zeker ook in uw privé situatie.

Vanaf maandag 2 januari 2023 staan wij weer veilig, vakkundig en voortvarend voor u klaar!

Ons motto:  'Veilig, Vakkundig en Voortvarend'

Veiligheid staat bij Tavela voorop. Samen met Vakkundig en Voortvarend is het daarom ook ons bedrijfsmotto, dus...we werken veilig of we werken niet.

Kom ook naar InfraTech2023 en bezoek onze stand!

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan InfraTech in Rotterdam Ahoy van 17 t/m 20 januari 2023. InfraTech is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

We ontmoeten u graag op de beursvloer op stand nummer 6.609!
OPENINGSTIJDEN:
Dinsdag 17 januari10:00 - 18:00 uur
Woensdag 18 januari10:00 - 21:00 uur
Donderdag 19 januari10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 20 januari10:00 - 16:00 uur