Een update over het project: NWA Trapo Waalsprong!

Wat is onze taak binnen dit project?

Vitens N.V. realiseert een drinkwatertransportleiding, globaal vanaf Valburg naar Bemmel over een lengte van circa 10 kilometer. Nadat de oppervlaktedetectie was uitgevoerd, heeft Tavela een verificatie en validatie onderzoek uitgevoerd. Hierbij hebben we de objectenlijst fors gereduceerd.

Het graven van proefsleuven

Aannemersbedrijf A. Hak zal de leiding aanleggen. Voorafgaande aan de uitvoering moesten er verdeeld over het tracé proefsleuven gegraven worden. Tavela heeft de graafwerkzaamheden begeleid.

Het begeleiden van de graafwerkzaamheden

Zodra Aannemersbedrijf A. Hak daadwerkelijk het ontgraven van de sleuf en de werkweg zal opstarten, gaat Tavela de graafwerkzaamheden begeleiden middels laagsgewijze detectie.

Het benaderen van verdachte objecten

In opdracht van Vitens N.V. zal Tavela verdachte objecten gaan benaderen. Na de aanbesteding is gebleken dat de werkweg dieper ontgraven dient te worden dan vooraf gedacht. Dat betekent dat er objecten die vooraf buiten het werkgebied vielen alsnog benaderd dienen te worden.

Nu ook in bezit van het B-Certificaat!

Sinds kort is Tavela ook B-gecertificeerd! Dit maakt dat we het hele pakket van onderzoek naar OO geheel vanuit eigen discipline kunnen verzorgen.
Tavela is dus nu A- en B-gecertificeerd conform de CS-OOO en C-gecertificeerd conform de CS-VROO.

Ons motto:  'Veilig, Vakkundig en Voortvarend'

Veiligheid staat bij Tavela voorop. Samen met Vakkundig en Voortvarend is het zelfs onderdeel van ons bedrijfsmotto. Dit komt in de praktijk met name tot uiting in de aanpak van onze veldwerkzaamheden. We werken veilig of we werken niet.

Meer informatie?

Wilt u een Vooronderzoek OO of een RisicoAnalyse OO laten uitvoeren?
Wilt u een Vooronderzoek OO mét QuickScan na conflictperiode vanaf mei 1945 tot heden laten uitvoeren?
Of heeft u detectie- en/of benaderwerkzaamheden?
Wilt u gebruikmaken van ons specialisme van het begeleiden van graafwerkzaamheden?

Stuur uw email naar: info@tavela.nl