Vacature Project Engineer - Werkvoorbereider

Kom jij bij ons werken?

Bij Tavela B.V. is een vacature ontstaan op de afdeling voorbereidingen, vanwege uitbreiding van werkzaamheden en een flink werkaanbod. Dit werkaanbod is van een structureel karakter en derhalve dient er uitbreiding van de afdeling plaats te vinden. Voor de functieomschrijving en de competenties zie bijlage.

Wij zijn per direct op zoek naar een Project Engineer - Werkvoorbereider in de sector 'Opsporing Conventionele Explosieven'.

Uitdaging

Tavela B.V. is dagelijks bezig om in opdracht van een breed scala aan opdrachtgevers explosieven uit WOII op te sporen. Met als resultaat dat onze opdrachtgevers veilig grondroerende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Vanuit ons hoofdkantoor te Zwolle ga je aan de slag om de dagelijkse voorbereidingen en begeleiding van diverse projecten rondom het opsporen van Conventionele Explosieven op je te nemen.

Als Project Engineer - Werkvoorbereider sta je aan de basis van onze organisatie en ben je dagelijks bezig met de voorbereiding en ondersteuning van meerdere projecten op het gebied van explosieven opsporing. De projecten waar je aan werkt zijn gericht op de markt voor opsporing van conventionele explosieven en bevatten vaak ook allerlei disciplines binnen de GWW-sector. In deze functie bied je complete ondersteuning rondom het voorbereiden van nieuwe opdrachten, het opvolgen van interne processen en de voorbereiding en begeleiding van verschillende lopende of komende projecten.

  • Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s van lopende projecten en voor een deel dat van de opdrachtgever.
  • Je weet dat samenwerking en servicegerichtheid cruciaal zijn om een project succesvol te laten slagen. Je stelt projectplannen, detectierapporten en PvO’s op, je bewaakt de kwaliteit van het werk, de projecten-planning, en de tevredenheid van de opdrachtgever.
  • Je werkt hierbij nauw samen met het afdelingshoofd, de projectleiders en de verschillende OCE-deskundigen.

Beloning

  • Een bij de functie en de kennis en kunde passend salaris;
  • Werken in een informele werksfeer waar veel ruimte is voor eigen inbreng;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, of uitgebreider geïnformeerd wensen te worden kun je contact opnemen met Bert Lambers: 038 – 785 49 18 / 06 – 12 26 08 18. Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV. Die kun je sturen naar: bertlambers@tavela.nl t.a.v. Bert Lambers.

Neem contact met ons op