Vacature Historisch Vooronderzoeker CE

Kom jij bij ons werken?

Bij Tavela B.V. is een vacature ontstaan op de afdeling historisch vooronderzoek CE, vanwege uitbreiding van werkzaamheden en een flink werkaanbod. Dit werkaanbod is van een structureel karakter en derhalve dient er uitbreiding van de afdeling plaats te vinden. Voor de functieomschrijving en de competenties zie bijlage.

Uitdaging

Tavela B.V. is een nieuw bedrijf en dat maakt het voor de juiste persoon erg interessant om te werken. Je krijgt de mogelijkheid om de afdeling op te zetten naar eigen idee en inzicht. Daarnaast krijg je alle vrijheid om de formatten voor rapportages en dergelijke op te bouwen en in te richten. We waarderen eigen initiatief en mee denken! Een prachtige kans als je graag, naast het onderzoeken, ook een organisatie helpt opbouwen.

Toekomstperspectief

  • Bij gebleken geschiktheid krijg je de doorgroeimogelijkheid tot afdelingshoofd.
  • Je helpt mee om de werkzaamheden uit te breiden en krijgt een bepalende stem bij de keuze voor nieuwe medewerkers.

Beloning

  • Een bij je kennis en kunde passend salaris mag je van ons verwachten.
  • Een auto van de zaak, ook voor privé gebruik is bespreekbaar.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, of uitgebreider geïnformeerd wensen te worden kun je contact opnemen met Bert Lambers: 038 – 785 49 18 / 06 – 12 26 08 18. Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV. Die kun je sturen naar: bertlambers@tavela.nl t.a.v. Bert Lambers.

Neem contact met ons op