TAVELA behaalt het VCA certificaat met 2 sterren!

Na enkele audits van de TÜV in de afgelopen maanden is de certificering nu een heugelijk feit! 

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA certificaat is een veel gevraagd predicaat in onze branche. Het is een beproefd programma, waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Het is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. 

 

Ons motto:  'Veilig, Vakkundig en Voortvarend'

Veiligheid staat bij Tavela voorop. Samen met Vakkundig en Voortvarend is het zelfs onderdeel van ons bedrijfsmotto. Dit komt in de praktijk met name tot uiting in de aanpak van onze veldwerkzaamheden. We werken veilig of we werken niet.

Elke projectdag beginnen we met het startwerkoverleg en passen de medewerkers de LMRA procedure toe vóórdat ze aan het werk gaan. Zo kunnen we de veiligheid van de medewerkers én de omgeving waarborgen.

Het  Veldwerk en de Uitvoering.

Het betreft graafwerkzaamheden in verdacht gebied. In onverdacht gebied is er geen begeleiding noodzakelijk. Er is een Senior Deskundige OOO en een Assistent Deskundige OOO met detectieapparatuur op het project aanwezig. Onze projectleider is deels aanwezig.

 

De opdrachtgever graaft met eigen materieel de te ontgraven delen. De machinist dient te beschikken over Basiskennis OOO. Tavela detecteert de te ontgraven sleuven in lagen van 30 centimeter; te beginnen vanaf het maaiveld. Eventuele objecten worden direct benaderd. Zodra de laag is vrijgegeven kan deze afgegraven worden. Tot de werkdiepte is bereikt herhaalt dit proces zich.

Tavela blijft de graafwerkzaamheden begeleiden en visueel controleren totdat het graafwerk geheel is afgerond. Aanvullen en verdichten kan verder regulier uitgevoerd worden.

Tavela is inzetbaar in heel Nederland.

Voor alle grote netbeheerders zijn we werkzaam. Onze projectleiders denken mee met de uitvoerders over de meest efficiënte inzet van onze teams. Zeker wanneer verdacht gebied afgewisseld wordt met  onverdacht gebied, werkt een goede planning kosten reducerend.

 

Wilt u ook van onze kennis en expertise op dit gebied profiteren? Neem dan contact op met ons!
Wij adviseren u graag en helpen u met de uitvoering van uw project.

Meer informatie?

Wilt u een Vooronderzoek OO (mét QuickScan na conflictperiode vanaf mei 1945 tot heden) laten uitvoeren?
Of heeft u detectie- en/of benaderwerkzaamheden?

 

Stuur uw email naar: info@tavela.nl    of bel direct:  038 - 785 49 18