Wij zijn gelukkig niet stil gevallen tijdens de Corona crisis!

De afgelopen maanden heeft Tavela vakkundig en voortvarend doorgewerkt om te zorgen dat Nederland nog veiliger wordt ten aanzien van explosieven (NGCE).

Dat hebben we onder andere gedaan door het verzorgen van historische vooronderzoeken CE. Eén daarvan was voor Natuurmonumenten. In verband met het Natura 2000-programma kregen wij de opdracht voor de uitvoering van een vooronderzoek CE in de gebieden Buurserzand, Haaksbergerveen en Witte Veen nabij Haaksbergen. Daarbij ontdekten we een aantal historische feiten waardoor het gebied als verdacht van NGE is verklaard. Naar aanleiding hiervan heeft Natura 2000 een interview met Bert Lambers gepubliceerd.

Tevens verscheen er een artikel over Tavela in de Hoogeveensche Courant van 29 mei. Voor de verlegging van het spoor nabij Hoogeveen hebben we detectie uitgevoerd. Naast het spoor detecteerden wij met de magnetometer en op het spoor met grondradar.

Graag delen we de genoemde artikelen met u zodat u weer wat meer te weten komt over Tavela en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
Voor advies en/of meer informatie belt u met: 038 - 785 49 18 of mail naar bertlambers@tavela.nl