Veldonderzoek detectie in de uiterwaarden nabij Zwolle

Het uitvoeren van een veldonderzoek detectie aan de Schellerdijk te Zwolle is één van de eerste projecten van Tavela. Een prachtige locatie aan de IJssel. De opdrachtgever wenst zijn gehele perceel vrijgegeven te hebben van explosieven. NGE.

Fasen explosievenonderzoek

Tavela heeft de eerste twee fasen van een explosievenonderzoek uitgevoerd: een vooronderzoek CE en het veldonderzoek detectie. Onze senior OCE-deskundige heeft de data handmatig geanalyseerd. Het detectierapport is gereed.

 

De voorbereidingen voor de derde fase zijn in gang gezet. Dat is het benaderen van de verdachte objecten en het laagsgewijs gecontroleerd ontgraven van het verstoorde gebied. Na dit te hebben uitgevoerd is de wens van de opdrachtgever gerealiseerd. Hij zal van Tavela middels een Proces-verbaal van Oplevering, een Vrij van Explosieven verklaring ontvangen.

 

Mocht u meer willen weten over het project, of geïnformeerd willen worden hoe Tavela u kan helpen met uw project, dan kunt u contact opnemen met Bert Lambers op 06 – 12 26 08 18.