Nieuwe detectieapparatuur van Vallon

Gisteren, woensdag 26 juni, hebben Bert Veenstra en Bert Lambers de nieuwe detectieapparatuur van Vallon opgehaald uit Eningen, nabij Stuttgart in Duitsland.

 
Na een plezierige ontvangst hebben we een rondleiding door de fabriek gekregen. Hierna stond de apparatuur volledig opgesteld gereed. Technisch directeur Bert Veenstra heeft een kundige uitleg gekregen en de apparatuur werd met het GPS systeem, de Trimble R2 van Geometius samengevoegd en in werking gesteld.

Nieuwste detectieapparatuur met de nieuwste software

Dit is een prachtig begin voor een nieuwe startende onderneming. Tavela B.V. beschikt hiermee over de nieuwste detectieapparatuur met de nieuwe software van Vallon. Samen met een kundige handmatige analyse van de detectiedata zal dat absoluut leiden tot een reductie van de objectenlijsten. En hiermee tot een kosten- en tijdreductie voor het benaderen van de verdachte objecten.

 
Wilt u weten wat wij met onze detectie apparatuur voor u kunnen betekenen? U krijgt het snelste antwoord op uw vraag als u belt met Bert Lambers op 06 – 12 26 08 18 of met Bert Veenstra 06 – 11 00 66 76.